+359 2 858 3399
+359 893 371 793
+359 896 400 600
info@sofiarealty.bg
Търсене на имот
banner
Интериорен дизайн и обзавеждане

обзавежданеOбзавеждането на един имот има основно значение в постигането на желаното удобство и комфорт за неговите обитатели. Даваме си сметка колко важно е нашите клиенти да притежават имот с качествено и луксозно обзавеждане, което ще им донесе така желаните уют и спокйствие в дома. Всичко започва от интериорния проект, минава през производството или покупката на мебелите и завършва с малките детайли, които всъщност носят уюта и характера на имота. Изборът на обзавеждане е бавна и нелесна задача. Затова компания София Реалти предлага на Вашето внимание възможността да създадете и реализирате проекта на своя мечтан дом с помощта на нашите дизайнери. Те ще Ви предложат най-добрите решения, а Вие само ще изберете кое ще удовлетвори вашите желания. Дизайнът на имота е отражение на личността на собсвтеника, затова нашите дизайниери приемат с охота всяка ваша идея и предложение. Опитните ни дизайнери ще реализат и най-сложния проект от Вашите мечти.

 

Услугата за мебелиране и дизайн, която предлага нашата компания включва:

  • безплатен проект
  • качествени мебели с 3 годишна гаранция
  • достойни и адекватни цени
  • подбор и комплектоване за всеки бюджет- комплекта включва всичко, необходимо за живеене или отдаване под наем
  • сигурен екип от професионалисти
  • изпълнение с модерни технологии и метериали
  • предлагаме и готови пакети за мебелиране и битова техника на изгодни цени

 


Ако избрете нашата услуга за дизайн и мебелиране ще спестите пари, разходки по магазини, разходи по доставка и монтаж.

 

На Вашe разположение ще предоставим варианти и за допълнително оборудване- сауни, джакузи, басейни, гаражи, което ще направи Вашия дом уникален и различен. Така за Вас оформянето на мечтания дом ще се превърне в приятно занимание.

 

Ако искате дизайнер да посети Вашия дом и да направи специален проект за Вас или пък имате въпроси, моля свържете с нас на тел.:  02  858 33 99 ; 0894 66 73 99 или e-mail: i.chistyakova@sofiarealty.bg

За подробна информация попълнете формата
Информация
Съгласен съм с Декларация за поверителност на sofiarealty.bg