+359 2 858 3399
+359 893 371 793
+359 896 400 600
info@sofiarealty.bg
Търсене на имот
banner
Инвестиции в България
инвестицииТози тип активи е един от най-бързо развиващите се в страната ни през последните години. Само през 2008 година цените на имотите са нараснали с около 30%, особено тези в София, Варна, Пловдив, Бургас и по морските (Слънчев бряг, Златни пясъци) и ски курортите (Боровец, Банско, Пампорово). Цените на недвижимостите в цялата страна без изключение бележат ръст през последните години. Това дава възможност за инвестиции в разнообразни имоти според възможностите на всеки – апартаменти в градовете или курортите, къщи, парцели и земя.


По-добрите икономически условия, политическата и социална стабилност в България през последните няколко години доведоха до истински бум в цените на имотите и превърнаха страната в световна атракция за инвестиции в недвижима собственост. Основен фактор за повишението на цените е и огромният туристически потенциал на България - разнообразието от високи планини, красив и чист морски бряг, запазени провинциални области, нисък процент на застрояване, хилядолетна история и т.н. В днешно време България е определяна като най-бързо развиващия се туристически пазар в Европа. Това е нещо, което купувачите на недвижими имоти оценяват.


С приемането на България в НАТО през 2004 и в ЕС в началото на 2007 националната икономика постепенно се стабилизира, а българското и европейското законодателството се уеднаквяват. Този факт, заедно с прекрасната природа, развитият туризъм и нарастващата популярност на България в чужбина правят закупуването на имот в страната ни с цел инвестиция или като втори дом изключително атрактивно и печелившо.
За подробна информация попълнете формата
Информация
Съгласен съм с Декларация за поверителност на sofiarealty.bg